kopen zonder voorwaarden

Wil jij je kansen op de woningmarkt vergroten? Dan
is kopen zonder voorbehoud van financiering een must.
Met ons product Kopen Zonder Voorwaarden vergroot
je de kans dat het bod op je droomwoning geaccepteerd
wordt van 8% naar maar liefst 50%! De woningmarkt op slot?
Niet voor onze klanten. Doe dus snel de check!

Vergroot je kans op de woningmarkt

De woningkrapte is overal voelbaar. Nog steeds houdt het huizentekort aan, komen er steeds minder nieuwe betaalbare woningen in de verkoop en is de woningprijs hoger dan ooit.

Dit maakt het lastig om jouw droomwoning te bemachtigen. Toch kun jij jouw kansen op de woningmarkt aanzienlijk vergroten, namelijk door veilig een bod uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Met dit bod heeft de verkoper de zekerheid dat de woning direct verkocht is.

Bij Drost & Alosery hebben wij hiervoor een uniek product: Kopen Zonder Voorwaarden. Hiermee kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bod onweerstaanbaar wordt én opvalt bij de verkoper.

Voldoe jij aan onze voorwaarden, dan stellen we jou in de gelegenheid om een bod op je droomwoning uit te brengen zonder voorbehoud van financiering. Kan je onverwacht toch geen hypotheek krijgen waardoor de koop niet doorgaat, dan betalen wij de boete. Wil je weten of je in aanmerking komt voor Kopen Zonder Voorwaarden? Doe dan hieronder onze check.


Wat zijn de kosten?

Het Kopen Zonder Voorwaarden Certificaat kost tijdelijk € 750. Deze kosten betaal je bij een succesvol bod en worden achteraf in rekening gebracht. Wordt je bod niet geaccepteerd, dan betaal je dus niks.


doe de check

Wil je weten of je in aanmerking komt voor het kopen van een woning zonder voorbehoud van financiering? Doe dan de check. Wij nemen na het invullen van de onderstaande vragen, op werkdagen altijd binnen 24 uur contact met je op. Ook wanneer je niet aan alle eisen voldoet gaan we graag met je aan tafel. Wij stellen voor al onze klanten kosteloos en vrijblijvend een maximaal te lenen verklaring op.


    Klik hier om de voorwaarden die op dit product van toepassing zijn te bekijken.