volgende huis kopen

Wanneer je toe bent aan een volgende fase in je leven,
dan veranderen vaak ook je woonwensen.
Ga je een ander huis kopen? Dan komen er veel vragen
op je af. Voordat je de woningmarkt op gaat of je huis
te koop zet, is het verstandig om in kaart te brengen
wat de mogelijkheden zijn.

wat zijn mijn mogelijkheden?

Hoeveel kan ik lenen? Is het verstandig om eerst te kopen en later mijn huis te verkopen? In hoeverre kan ik mijn overwaarde gebruiken? Al deze vragen en meer komen aan bod in een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Wil je weten wat de verkoopwaarde van je huis is? Neem dan contact op met een verkoopmakelaar. Indien gewenst kunnen wij een kosteloos en vrijblijvend gesprek met een aankoopmakelaar voor je organiseren.


Hypotheek

Wanneer je gaat verhuizen betekent het vaak dat je ook een nieuwe hypotheek afsluit. Dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Tijdens het oriëntatiegesprek onderzoeken we of de huidige hypotheek nog aansluit op jouw situatie. Ook kijken we of het verstandig is om een nieuwe hypotheek af te sluiten of de huidige hypotheek mee te verhuizen.

Heb je voor 1 januari 2013 een hypotheek afgesloten? Dan kom je wellicht nog in aanmerking voor een van de oude hypotheekvormen zoals een aflossingsvrije hypotheek. Heb je na 1 januari 2013 een hypotheek afgesloten? Dan moet de hypotheek worden afgelost op basis van een annuïteiten- of lineaire hypotheek om je recht op renteaftrek te behouden.


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te verhuizen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.