Hulp bij aan- en verkopen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of ga je een huis
verkopen? Dan ga je een erg spannende tijd tegemoet.
Tijdens deze periode komt er erg veel op je af. Het is
daarom belangrijk om hulp in te schakelen van een expert.
Iemand die jouw belangen behartigt bij het aan-
of verkopen van een woning en goed op de hoogte is van
de lokale woningmarkt.

Aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar helpt je van begin tot eind met het kopen van een huis. Van het zoeken naar een woning, het biedingsproces tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

De voordelen van een aankoopmakelaar zijn onder andere dat zij werk uit handen nemen en dichter bij het vuur zitten. Hierdoor neemt de kans op het aankopen van een huis toe. Ook is de makelaar niet emotioneel betrokken bij de woning en kunnen zij een objectieve mening geven en een goed advies over het bod.


Verkoopmakelaar

Tegenwoordig zijn er steeds meer mogelijkheden om zelf je huis te verkopen. Het voordeel hiervan is kostenbesparing. Het nadeel is dat het veel tijd kost en je de woning niet altijd voor de juiste prijs verkoopt. Een verkoopmakelaar heeft een groot netwerk en is hier dagelijks mee bezig. De kans om je huis beter te verkopen is daardoor aanzienlijk groter.


Wat zijn de kosten?

De kosten variëren per makelaar en zijn vaak afhankelijk van de werkzaamheden die worden verricht. Dit kan een vast bedrag zijn of een percentage van de aan- of verkoopprijs.


Drost & Alosery Hypotheken werkt samen met meerdere experts in verschillende regio’s die jou begeleiden bij het aan- en verkopen van een huis. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze samenwerkende makelaars.