Wat is jouw situatie?

Verschillende situaties vereist verschillende
benaderingen van hypotheekadvies. Samen gaan
we kijken wat voor jou het best passend is.

eerste huis kopen

Een eerste huis kopen is een grote stap waar veel bij komt kijken. Welke mogelijkheden heb je? Wat is je budget en hoeveel kun je lenen? Drost & Alosery helpt je inzicht te krijgen in deze gebieden. 

volgende huis kopen

Is het tijd voor de volgende stap en wil je een volgend huis kopen? Dat roept vaak veel vragen op. Het is aan te raden om voor je deze stap neemt je mogelijkheden te inventariseren. Dan kun je de juiste keuzes nemen over de aankoop van het nieuwe huis én de verkoop van je huidige woning. 

HYPOTHEEK oversluiten

De oude hypotheek niet meer de beste keuze? Het oversluiten van je hypotheek betekent vaak een verlaging van maandlasten. Of je stapt over op een aflosvorm die beter past bij je huidige situatie. Lees hier meer over het oversluiten van je hypotheek. 

verbouwen

Wel je wooncomfort verbeteren maar niet verhuizen: dan is het tijd voor een verbouwing. Een verbouwing kan flink in de kosten lopen. Drost & Alosery helpt graag om een manier te zoeken om de kosten te drukken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruik maken van regelingen of je hypotheek ophogen. 

verduurzamen woning

Door te investeren in energiebesparende maatregelen, kun je je maandlasten verlagen. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor het milieu. Zo sla je twee vliegen in één klap. Wil je weten welke keuzes geschikt voor jou kunnen zijn? Wij helpen je hier graag bij. 

wij gaan uit elkaar

Het einde van een relatie kan betekenen dat je voor moeilijke keuzes komt te staan. Bijvoorbeeld over wat er met de woning of hypotheek gaat gebeuren. Bij al deze vragen kunnen wij je helpen. Zo weet jij wat je mogelijkheden zijn en waar je aan toe bent. 


Heb je vragen over onze diensten? Of wil je alvast met ons een kopje koffie drinken om kennis te maken? We komen graag met je in contact. Neem nu contact op via onze gegevens of laat je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug.

jouw situatie